Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci. E-shop je momentálně z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním.
Z provozních důvodů nás, prosím, kontaktujte emailem.
Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Dunlop Dunlop SP Winter Sport 3D | 235 / 50 R 18 XL 101 H zimní
Dunlop SP Winter Sport 3D

Dunlop SP Winter Sport 3D235/50 R 18 XL 101 H zimní

Valivý odpor: D     Přilnavost na mokru: C     Vnější hlučnost: 69 dB    
NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
PopisFoto (3)EU štítek
Popis pneumatiky Dunlop SP Winter Sport 3D
Dunlop SP Winter Sport 3D poskytuje optimální ovladatelnost a stabilitu, když je stav vozovky mizerný a k tomu vynikající jízdní vlastnosti za sucha. Jak? Díky vášni techniků Dunlop pro pneumatiky s nepřekonatelnými jízdními vlastnostmi byl vyvinut model SP Winter Sport 3D, jedinečná pneumatika se třemi různými typy lamel chytře rozmístěnými na třech různých částech běhounu pneumatiky, aby zajistily dokonalé jízdní parametry na sněhu/ledu, mokru i suchu. Lamely se přizpůsobují změnám podmínek. Např. revoluční nové vzájemně se uzamykající 3D lamely se na zasněžené vozovce otevírají, aby na sněhu dobře zabíraly, zatímco když je vozovka znovu suchá, zavírají se pro větší stabilitu ve vysokých rychlostech. Tato špičková technologie umožňuje řidičům v zimě získat z jejich automobilů to nejlepší bez ohledu na podmínky.

spwintersport3d

Použitelná ve všech podmínkách

Dezén pneumatiky je optimalizován pro použití ve všech jízdních podmínkách. To je zajištěno použitím tří různých konfigurací bloků, drážek a lamel.
spwintersport3d

Výborná ovladatelnost na suchém povrchu

Technologie "Dunlop Touch" poskytuje výbornou zpětnou odezvu, která je základem pro optimální reakce a ovladatelnost vozidla. Nové samo-zamykací 3D drážky poskytují pevnost, čímž je zlepšena odezva i ovladatelnost vozidla na suché vozovce.
spwintersport3d

Výborný záběr

Speciální směs si ponechává svou pružnost i při nízkých teplotách, čímž je zajištěn silný záběr na suché i mokré vozovce.
spwintersport4d

Nízké riziko aquaplaningu

Směrové drážky skvěle odvodňují kontaktní plochu pneumatiky a vozovky, čímž je sníženo riziko aquaplaningu.

Vozidla továrně vybavena touto pneumatikou

spwintersport3d

XL - zesílená pneumatika, vyšší nosnost (nejedná se o dojezdovou pneumatiku!)
Foto Dunlop SP Winter Sport 3D
Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
+420 910 112 483
Mobilní telefon:
+420 725 770 511
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
Dotazy týkající se objednávek:
Dotazy týkající se objednávek
Reklamace:
Reklamace
Stornování objednávek:
Stornování objednávek

výměna odkazů, výměna odkazů 2