Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci. E-shop je momentálně z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním.
Z provozních důvodů nás, prosím, kontaktujte emailem.
Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Nokian Nokian Line | 215 / 55 R 17 94 V letní
Nokian Line

Nokian Line215/55 R 17 94 V letní

Valivý odpor: D     Přilnavost na mokru: B     Vnější hlučnost: 71 dB    
NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
PopisFoto (3)EU štítek
Popis pneumatiky Nokian Line
Výkonná na mokrém povrchu

- Přesná a stabilní v podmínkách rychle se měnícího počasí
- Jedinečná přilnavost a bezpečnost na mokrých silnicích
- Komfort a úspora

Vysoce výkonná letní pneumatika Line od firmy Nokian mistrně zvládá rychlé změny stavu silnice v letním období. Nejnovější inovace, Lamely Cross-Block a Přepadové drážky, umožňují pneumatice Line od firmy Nokian přesné zatáčení a poskytují vynikající přilnavost, a to i v případě, kdy jsou silnice kluzké v důsledku deště.

Tato nová pneumatika, která byla navržena speciálně pro vysoce výkonná vozidla a pro pocit přesného řízení, nabízí nekompromisně bezpečnou a komfortní jízdu od prvních chvil jara až do pozdního podzimu.


zdroj: www.nokiantyres.cz

Nejnovější inovace maximálně zvyšují přilnavost na mokrém povrchu

Jedinečné Lamely Cross-Block na středních žebrech pneumatiky pracují dvěma způsoby. V blízkosti vnější patky pláště se lamely Cross podílejí spolu s pevnějším žebrem na zajištění stability řízení. Hustěji členěná lamely Cross na žebru v blízkosti vnitřní patky pláště zajišťuje měkký styk se silnicí za současného snížení valivého odporu a úrovně hluku.

Za účelem předcházení akvaplaningu byly v příčných hlavních drážkách na vnější patce pláště vytvarované oddělené Přepadové drážky. Tyto eliptické štěrbiny skladují více vody, když objem příčných drážek narůstá. Vytvořený tvar zajišťuje, že pevná pneumatika se vyznačuje vynikající přilnavostí na mokrém povrchu, i když je opotřebovaná.

 

Stabilní a přesná, i při vysokých rychlostech

Typický vnitřní a vnější dezén běhounu řady letních pneumatik od firmy Nokian zvyšuje komfort řízení a umožňuje pneumatice snadnější zatáčení. Širší hraniční bloky dezénu na vnější patce pláště dělají pneumatiku pevnější.

Silné středové žebro zesiluje středovou část, zatímco byla mnohem silnější gumová směs zvednuta pod povrchem. Tím se zajišťuje bezpečné řízení i při vysokých rychlostech a v extrémních situacích.

Pocit přesného řízení je zvýrazněn Zesílením ve formě dvojitého bloku na vnější patce pláště. Plochy patky pláště jsou dále zesílené 20-ti stupňovým sklonem stěn drážek; tím se dosahuje vynikající komfort řízení během projíždění zatáček, při změnách jízdního pruhu a při vyhýbání.

 

Komfortní jízda s ohledem na životní prostředí

Nová směs běhounu Inteligentní silika od firmy Nokian, byla vyvinuta speciálně pro vyšší rychlosti. Gumová směs představuje nejnovější technologický vývoj: Pracuje příkladným způsobem v širokém rozsahu teplot a maximálně zvyšuje přilnavost na mokrém povrchu. Zároveň snižuje tvorbu tepla během řízení, a tím zlepšuje odolnost vůči opotřebení.

Díky nové gumové směsi, modelu běhounu a inovacím se tento výrobek od firmy Nokian Tyres vyznačuje mimořádně nízkým valivým odporem. Pneumatika Line od firmy Nokian dobře snáší různé silnice, pouze slabě roluje, spotřebovává méně paliva a snižuje na minimum škodlivé emise CO2.

 

Nový indikátor hloubky drážky a plocha s informacemi

Tento šampión chování na mokré silnici disponuje novým druhem Indikátoru bezpečnosti řízení (DSI - Driving Safety Indicator), patentovaným firmou Nokian Tyres, na povrchu jeho běhounu. Novinkou je, že požití DSI je nyní jednodušší než kdykoli předtím. Čísla označující hloubku drážky a symbol kapání vody označující riziko akvaplaningu byly otočeny tak, aby je řidič kontrolující pneumatiky nainstalované na vozidle mohl okamžitě vidět.


zdroj: www.nokiantyres.cz


Odkazy
Foto Nokian Line
Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
+420 910 112 483
Mobilní telefon:
+420 725 770 511
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
Dotazy týkající se objednávek:
Dotazy týkající se objednávek
Reklamace:
Reklamace
Stornování objednávek:
Stornování objednávek

výměna odkazů, výměna odkazů 2