Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci. E-shop je momentálně z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním.
Z provozních důvodů nás, prosím, kontaktujte emailem.
Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Matador Matador MP 43 Aquilla EVO | 195 / 65 R 15 91 V letní
Matador MP 43 Aquilla EVO

Matador MP 43 Aquilla EVO195/65 R 15 91 V letní

NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
Popis
Popis pneumatiky Matador MP 43 Aquilla EVO
Nová pneumatika MP 43 Aquilla Evo je výrazně vylepšená oproti svému předchůdci MP 41 Aquilla, pokud jde o životnost, komfort a zvláště o hluk v interiéru vozu, při současném zachování všech dobrých vlastností MP 41. Dokazují to také výsledky porovnávacího testování těchto dvou dezénových řad zároveň s dalšími dvěma dezény předních světových výrobců. Výsledky jízdních zkoušek a zkoušek hlučnosti ukazují, že Matador MP 43 Aquilla Evo je plně porovnatelný, a v některých charakteristikách dokonce lepší, než produkty největších světových výrobců pneumatik.

MP 43 je nový letní HIGH PERFORMANCE plášť MATADOR, určený pro zákazníky jezdící ve výkonných a komfortních vozech. Obchodní název AQUILLA EVO naznačuje podobné rysy této pneumatiky jako má její předchůdce MP 41 AQUILLA, zvláště pokud jde o sportovní ladění a směrový dezén pláště. V porovnání s pláštěm MP 41 se však nový dezén vyznačuje výrazně vyšším komfortem, zvláště akustickým. Rovněž se může pochlubit dlouhou životností, při současném zachování velmi vysoké úrovně ostatních vlastností.

POUŽITÍ PNEUMATIKY MP 43 AQUILLA EVO:
>> Pneumatika MP 43 AQUILLA EVO je určena pro majitele rychlých vozů střední, vyšší střední a luxusní třídy. Oslovuje skupinu zákazníků, kteří dávají přednost sportovnímu stylu jízdy, který od pneumatik vyžaduje vysokou bezpečnost na mokrém i suchém povrchu vozovky, a ocení také pohodlí i při velmi vysokých rychlostech, vynikající ovladatelnost vozu, krátkou brzdnou dráhu a vynikající odolnost vůči aquaplaningu – to vše při zachování vysoké úrovně pohodlí jízdy a velmi dobrém kilometrovém výkonu pneumatiky. MP 43 AQUILLA EVO uspokojí i nejnáročnějšího zákazníka. Tomu odpovídá i její zařazení mezi pneumatiky HP – HIGH PERFORMANCE. Bude vyráběna v rychlostních kategoriích do 210, 240 a 270 km/h.

CHARAKTERISTIKA DEZÉNU:
>> Dezén MP 43 je tvořen stabilnějšími ramenními bloky, které zajišťují vyšší výkony v handlingu i při maximálních rychlostech, a podporují tím sportovní charakter dezénu. Vnitřní část je koncipována s šípovými drážkami, které zabezpečují odvod vody ze středové zóny. Toto uspořádání zlepšuje kontakt s vozovkou na mokrých površích, a tím umožňuje bezpečný přenos hnacích i brzdných sil motoru. EVO jako EVOlUCE

INOVAČNÍ PRVKY POUŽITÉ U MP 43 AQUILLA EVO:
>> hlučnost je optimalizována samostatně pro tři zóny dezénu; spolu s optimálním střídáním variabilních šířek bloků se podařilo výrazně zvýšit komfort pláště a dosáhnout tichého a klidného odvalování
>> u pláště je použita nová generace ekologické běhounové směsi s velmi nízkým valivým odporem (směs s HD SILICA), která kromě zvýšení adheze k vozovce přináší podstatné zvýšení životnosti pláště a zároveň snižuje zatížení životního prostředí použitím nízkoaromatických olejů (HAO FREE)
>> inovační je i provedení bočnice, která je řešena novým plastickým způsobem a nabízí zákazníkovi prvky, které ho informujío průběhu životnosti a o pozici pneumatiky na vozidle

Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
+420 910 112 483
Mobilní telefon:
+420 725 770 511
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
Dotazy týkající se objednávek:
Dotazy týkající se objednávek
Reklamace:
Reklamace
Stornování objednávek:
Stornování objednávek

výměna odkazů, výměna odkazů 2