Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci. E-shop je momentálně z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním.
Z provozních důvodů nás, prosím, kontaktujte emailem.
Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Nokian Nokian WR G2 SUV | 265 / 45 R 21 XL 108 V zimní
Nokian WR G2 SUV

Nokian WR G2 SUV265/45 R 21 XL 108 V zimní

Valivý odpor: D     Přilnavost na mokru: D     Vnější hlučnost: 73 dB    
NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
PopisFoto (3)EU štítek
Popis pneumatiky Nokian WR G2 SUV
Dominující záběr pro SUV na rozbředlém sněhu.

Nová zimní pneumatika Nokian WR G2 SUV určená pro silniční terénní automobily jezdí bezpečně za každého počasí: lhostejno zda je vozovka pokryta ledem, mokrá, suchá či plná rozbředlého sněhu.

Tím odpovídá WR G2 SUV na požadavky motoristů volající po bezpečné a náročné zimní pneumatice pro vozy SUV.

Zvláštní důraz byl kladen na vlastnosti handlingu při vysoké rychlosti a na rozličné povrchy vozovek. V nabídce je rozsáhlý sortiment rozměrů v 26 velikostech od 15’’ do 22’’.
Vyrovnaná, precizní, lehce se odvalující
Těžké terénní vozy požadují od pneumatiky robusnost, sílu a mimořádné jízdní vlastnosti. Nokian WR G2 SUV okouzlí v zatáčkách, při změně jízdní stopy i při vyhýbacích manévrech. Na pohyb volantu řidičem reaguje pneumatika precizně a okamžitě.

Bezpečně zimou díky severskému Know-How
Extrémní zimní úkazy přichází v zimě často: rychlé a nečekané změny teploty jsou na denním pořádku. Z lehkých mrazíků jsou nečekaně teploty okolo bodu mrazu nebo dokonce plusové stupně, které ze sněhové pokrývky vozovky udělají klouzavou plochu rozbředlého sněhu.

Finský Nokian Tyres je nejseverněji položený výrobce pneumatik na světě a produkuje populární zimní pneumatiky již více než 70 let, má tedy dlouholeté Know-How ve zdolávání sněhové břečky.

Hrana pro odvod rozbředlého sněhu (Slush Edge), asymetrický profil, stabilizátor akcelerace, Wipe-Sipe. system.

Neporazitelný záběr pneumaiky WR G2 SUV na rozbředlém sněhu spočívá v moderních technických inovacích: hrana pro odvod rozbředlého sněhu, asymetrický profil a leštěné drážky.

Stabilizátor akcelerace zlepšuje bezpečnost pneumatiky a jízdní vlastnosti obzvláště při náhlém zrychlení. Pilovité lamely jsou optimalizovány speciálně pro nasazení u vozů SUV. Fungují jako stěrače a propůjčují pneumatice při brzdění vynikající přilnavost na sněhu (Wipe-Sipe-System).

Trvalá bezpečnost s ohledem na životní prostředí
Symbol březového lístku na bočnici pneumatiky Nokian WR G2 SUV je označením pro ohleduplnost k životnímu prostředí. Pneumatika neobsahuje jako změkčovadlo žádný ze škodlivých PAK - olejů. Místo nich bylo ve směsi gumy použito silicy z řepkového oleje.

    Vlastnosti
  • Výborný handling jak na zasněžené, tak i suché vozovce
  • Vynikající vlastnosti na vozovce i extrémně pokryté rozbředlým sněhem
  • Mimořádný výkon na mokru

XL - zesílená pneumatika, vyšší nosnost (nejedná se o dojezdovou pneumatiku!)
Foto Nokian WR G2 SUV
Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
+420 910 112 483
Mobilní telefon:
+420 725 770 511
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
Dotazy týkající se objednávek:
Dotazy týkající se objednávek
Reklamace:
Reklamace
Stornování objednávek:
Stornování objednávek

výměna odkazů, výměna odkazů 2