Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci. E-shop je momentálně z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním.
Z provozních důvodů nás, prosím, kontaktujte emailem.
Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Nokian Nokian WR A3 | 215 / 50 R 17 XL 95 V zimní
Nokian WR A3

Nokian WR A3215/50 R 17 XL 95 V zimní

Valivý odpor: C     Přilnavost na mokru: C     Vnější hlučnost: 72 dB    
NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
PopisFoto (3)EU štítek
Popis pneumatiky Nokian WR A3
Pneumatika Nokian WR A3 je určena pro nejvýkonnější vozidla, která vyžadují přesné a citlivé jízdní reakce i při vysokých rychlostech. Díky využití nanotechnologických postupů, inovační kombinaci směsi pryže s řepkovým olejem a jedinečným zkušenostem Nokian Tyres s vývojem zimních pneumatik je tato pneumatika úsporná, spolehlivá a bezpečná i v rychle se měnících klimatických podmínkách, které jsou pro mírné zimy střední Evropy tolik příznačné.

Optimální stabilita

Sportovní Nokian WR A3 je vybavena asymetrickým dezénem, který umožňuje spolehlivou přilnavost bez zhoršení vlastností při rychlé jízdě. Vnitřní strana dezénu podporuje odvod vody a nečistot mimo kontaktní plochu pneumatiky.

Nanotechnologie zlepšuje ovladatelnost vozidla. Pneumatika má vynikající jízdní vlastnosti v extrémních situacích i na kluzké vozovce.

Je použita směs Cryogenic Canola Compound, která je kombinací přírodního kaučuku, směsi Silica a řepkového oleje, což optimalizuje přilnavost v zimním období, na mokré vozovce a valivý odpor při různých teplotách.

Dezén drážek inspirovaný golfovým míčkem

Půlkulaté dutiny na stranách drážek napomáhají chlazení pneumatiky, čímž snižují opotřebení a zvyšují bezpečnost i ve vysokých rychlostech. Tato technologie zvaná Silent Groove Design snižuje spotřebu paliva a omezuje hluk způsobený prouděním vzduchu.

Silent Sidewall Technology (technologie "tiché bočnice") zvyšuje pohodlnost jízdy a snižuje přenos hluku a vibrací.

Dodatečná bezpečnost a pohodlí pomocí Winter Safety Indicator

Pohodlná jízda je možná pouze s pneumatikou v dobrém stavu. Nokian WR A3 je vybavena technologií Driver Safety Indicator (DSI) a unikátním symbolem sněhové vločky - Winter Safety Indicator.

Tento firmou Nokian patentovaný prvek je umístěn na hlavních drážkách, kde značí hloubku dezénu v milimetrech. Tato značka je viditelná dokud není dezén opotřebený pod 4 mm.

Správný provozní tlak zlepšuje přesnost a ovladatelnost vozidla, snižuje opotřebení a spotřebu paliva.

Použité technologie a inovace

  • Technologie Nanobase
  • Směs Cryogenic Canola Compound
  • Silent Groove Design
  • Silent Sidewall Technology
  • 3D samo-blokující lamely
  • Čištěné a kvalitní oleje
  • DSI a WSI značení
  • Informační štítek

  • XL - zesílená pneumatika, vyšší nosnost (nejedná se o dojezdovou pneumatiku!)
    Odkazy
    Foto Nokian WR A3
    Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
    +420 910 112 483
    Mobilní telefon:
    +420 725 770 511
    Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
    Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
    Dotazy týkající se objednávek:
    Dotazy týkající se objednávek
    Reklamace:
    Reklamace
    Stornování objednávek:
    Stornování objednávek

    výměna odkazů, výměna odkazů 2