Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci. E-shop je momentálně z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním.
Z provozních důvodů nás, prosím, kontaktujte emailem.
Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Malatesta Malatesta Motorsport MRX (super soft) | 225 / 45 R 17 92 V letní
Malatesta Motorsport MRX (super soft)

Malatesta Motorsport MRX (super soft)225/45 R 17 92 V letní

NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
PopisFoto (2)
Popis pneumatiky Malatesta Motorsport MRX (super soft)
Sportovní (celoprotektorovaná) pneumatika určena pro rally na asfaltu. Použitá směs je od britské společnosti Avon, tedy od špičky v pneu určených pro motorsport. Tyto pneumatiky Malatesta protektoruje pouze na značkové kostry se zvýšenou tuhostí, jako je Dunlop, Goodyear, Bridgestone a jiné. Jedná se o čistokrevné sportovní pneumatiky, které jsou podstatně levnější alternativou ke značkovým pneumatikám jako Michelin Asphalt SA, Michelin Asphalt PA, Pirelli RX, Pirelli RE a další. Tyto pneumatiky jsou homologovány pro silniční provoz. Vyrábí se ve čtyřech druzích směsí - super soft, soft, medium, hard. Pneumatiky doporučujeme všem vášnivým řidičům, kteří chtějí svůj vůz obout do pravých závodních pneumatik a objevit tak novou dimenzi přilnavosti. Speciálně směs 'super soft', nebo-li 'super měkká' zajišťuje extrémní přilnavost, kterou s běžnou pneumatikou nikdy nezažijete.

Malatesta Pneumatici je italská rodinná firma zabývající se protektorováním pneumatik již od padesátých let minulého století. Výrobní proces je certifikován německou autoritou TUV NORD. Obnovují pneumatiky pro osobní automobily, dodávky a nákladní vozy, ale i např pro trolejbusy. Novinkou ve výrobě jsou sportovní pneumatiky pro rally.

Foto Malatesta Motorsport MRX (super soft)
Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
+420 910 112 483
Mobilní telefon:
+420 725 770 511
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
Dotazy týkající se objednávek:
Dotazy týkající se objednávek
Reklamace:
Reklamace
Stornování objednávek:
Stornování objednávek

výměna odkazů, výměna odkazů 2