Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Vážení zákazníci. E-shop je momentálně z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním.
Z provozních důvodů nás, prosím, kontaktujte emailem.
Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Nokian Nokian WR D3 | 215 / 55 R 16 93 H zimní
Nokian WR D3

Nokian WR D3215/55 R 16 93 H zimní

Valivý odpor: C     Přilnavost na mokru: B     Vnější hlučnost: 72 dB    
NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
PopisFoto (3)EU štítek
Popis pneumatiky Nokian WR D3
Nová pneumatika Nokian WR D3 nabízí jedinečnou kombinaci bezpečnosti s výjimečným požitkem z jízdy. Díky využití nanotechnologických postupů, novým materiálům a inovačním řešením disponuje tato prémiová úsporná pneumatika nadstandardní přilnavostí a jízdní stabilitou i v rychle se měnících klimatických podmínkách, které jsou pro mírné zimy střední Evropy tolik příznačné.

Pneumatika Nokian WR D3 s šípovým vzorem je ideální volbou pro malá a středně velká rodinná vozidla a pro řidiče, kteří kladou důraz na ekonomičnost a bezpečnost jízdy.

Odvod rozbředlého sněhu Slush Blower

Studie prokazují, že rozbředlý sníh je mnohem nebezpečnější než led nebo aquaplaning. Směrový dezén pneumatiky snižuje riziko nehody zapříčiněné rozbředlým sněhem.

Snížení rizika nehody na rozbředlém sněhu podporují šikmé a odsazené hrany v přední části dezénu. Tyto hrany efektivně odvádí rozbředlý sníh a vodu z hlavních drážek. Odvod sněhu a vody z kontaktní plochy pneumatiky je podporován hladkými drážkami.

Technologie Cool Touch

Pečlivě testované druhy drážek dezénu Nokian WR D3 garantují výborné jízdní vlastnosti a ovladatelnost při vyhýbání překážek i během běžné jízdy. Odolnost a jízdní vlastnosti jsou obohaceny několika technologickými novinkami.

Pro optimalizaci byly využity simulace s pomocí termografické kamery, díky kterým byl zjištěn optimální dezén. Množství pevných lamel nenarušuje dezén, poskytuje zlepšenou přilnavost a udržuje pevnost a stabilitu dezénu. Tento Cool Touch Design také minimalizuje nadměrné tvoření tepla, způsobené nadbytečným pohybem lamel, snižuje spotřebu paliva a množství vypouštěných zplodin.

Dodatečná bezpečnost a pohodlí pomocí Winter Safety Indicator

Pohodlná jízda je možná pouze s pneumatikou v dobrém stavu. Nokian WR A3 je vybavena technologií Driver Safety Indicator (DSI) a unikátním symbolem sněhové vločky - Winter Safety Indicator.

Tento firmou Nokian patentovaný prvek je umístěn na hlavních drážkách, kde značí hloubku dezénu v milimetrech. Tato značka je viditelná dokud není dezén opotřebený pod 4mm.

Správný provozní tlak zlepšuje přesnost a ovladatelnost vozidla, snižuje opotřebení a spotřebu paliva.

  • Technologie Slush Blower
  • Směs Cryogenic Canola Compound
  • Cool Touch Design
  • Silent Sidewall Technology
  • Čištěné a kvalitní oleje
  • DSI a WSI značení
  • Informační štítek

  • Odkazy
    Foto Nokian WR D3
    Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
    +420 910 112 483
    Mobilní telefon:
    +420 725 770 511
    Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
    Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
    Dotazy týkající se objednávek:
    Dotazy týkající se objednávek
    Reklamace:
    Reklamace
    Stornování objednávek:
    Stornování objednávek

    výměna odkazů, výměna odkazů 2