Cookies
Na těchto webových stránkách se používají soubory cookies a další síťové identifikátory, které mohou obsahovat osobní údaje (např. jak procházíte naše stránky a jaký obsah vás zajímá). My a partneři máme k těmto údajům ve Vašem zařízení přístup nebo je ukládáme. Tyto údaje nám pomáhají provozovat a zlepšovat naše služby a vyvíjet pro Vás a ostatní naše uživatele služby nové. Pro některé účely zpracování takto získaných údajů je vyžadován Váš souhlas. Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit nebo odvolat na této stránce (vyvolejte znovu okno a nastavte své preference). V případě, že se rozhodnete souhlas neudělit či jej odvoláte, nebudeme Vám moci doručovat personalizovaný obsah.
UPOZORNĚNÍ: Ve dnech od 17.3.2024 do 20.3.2024 bude e-shop z technických důvodů mimo provoz. Aktuální objednávky budou vyřizovány se zpožděním. Děkujeme za pochopení.
Přihlášení  |  Registrace
Má objednávka
Pneumatiky za rozumné ceny.
Pneumatiky
Disky
Obsah košíku:
- prázdný -
Pneumatiky Nokian Nokian zLine RFT | 245 / 45 R 18 96 W letní
Nokian zLine RFT

Nokian zLine RFT245/45 R 18 96 W letní

Valivý odpor: D     Přilnavost na mokru: A     Vnější hlučnost: 71 dB    
NEDOSTUPNÉ
momentálně bez termínu
0,- Kč
PopisFoto (3)EU štítek
Popis pneumatiky Nokian zLine RFT
Pneumatika zLine od firmy Nokian – Úžasně výkonná

- Stabilní, přesná a nehlučná
- Zachovává své vlastnosti přesného řízení i při vysoké rychlosti
- Vynikající bezpečnost na mokrých silnicích

Sportovní pneumatika zLine od firmy Nokian je profesionální pneumatikou z hlediska náročnosti na podmínky řízení, díky nové generaci směsi běhounu, vrstvené struktuře vyrobené nanotechnologií a dezénu běhounu vyvinutého pro rychlou jízdu. Okamžitě reaguje na zatáčení, a tím splňuje základní požadavek na bezpečný provoz v extrémních mezích.


zdroj: www.nokiantyres.cz

Nová inteligentní UHP silika od firmy Nokian: nižší tvorba tepla a lepší přilnavost na mokrém povrchu

Směs běhounu s inteligentní UHP silikou od firmy Nokian vyvinutá pro pneumatiky zLine byla přizpůsobena na míru náročnému použití při vysoké rychlosti. Nová UHP směs běhounu byla vylepšena tak, aby se vyznačovala mimořádně nízkou tvorbou tepla, maximálním zvýšením možného počtu ujetých kilometrů a zajištěním dobré strukturální integrity. Tato směs gumy pracuje ideálním způsobem v širokém teplotním rozsahu, a tím zlepšuje přilnavost na mokrém povrchu, což řidiči opravdu ocení. Pocit z jízdy je dokonalý a bez překvapení za každých podmínek.

 

Dezén běhounu podporuje optimální ovládání

Nový, moderní tvar běhounu pneumatiky zLine od firmy Nokian podporuje pocit přesného řízení z této vysoce výkonné pneumatiky. Tak jako v případě jiných letních pneumatik od firmy Nokian, navržených pro rychlou jízdu, dezén běhounu je z hlediska srovnání jeho vnitřní a vnější strany asymetrický. Plocha pevné vnitřní a vnější patky pláště je spojena s bloky dezénu, které jsou převázány podélnými žebry. Široká, masivní žebra zajišťují pevnost pneumatiky a snižují pohyb bloků dezénu při styku se silnicí.

Podélná žebra, která se nacházejí v blízkosti vnitřní patky pláště, vyčnívají nad hlubokými bočními drážkami, které stabilizují ovládání. Tato nejnovější inovace v podobě Vodních drážek zároveň účinně předchází akvaplaningu skladováním vody mimo oblast mezi povrchem a pneumatikou, a vedením vody v podélných drážkách. Tato inovace zajišťuje pocit bezpečného řízení i v dešti.

Pro boj proti akvaplaningu byly v příčných hlavních drážkách vytvarované oddělené Přepadové drážky na vnější straně patky pláště.

 

Vyšší komfort řízení a vyšší životnost

Půlkruhové vroubkování, podobné golfovému míčku, na stěnách příčných drážek zajišťuje pneumatice zLine od firmy Nokian přídavný komfort řízení. Tato inovace v podobě designu Tiché drážky snižuje hluk v interiéru i vnější hluk odvalování vozidla.

Také motoristé, kteří jsou zvyklí na vyšší rychlosti, se mohou spolehnout na roky provozu pneumatik zLine od firmy Nokian, i když se pneumatiky stávají staršími a opotřebovanějšími. Mimořádně pevný balík z ocelové výstelky, navržený pro silnice ve střední Evropě, kombinovaný s dvojitou strukturou pláště, je vytvořen z velmi pevného ocelového drátu.

Odolné, trvanlivé pneumatiky zLine od firmy Nokian se budou zcela jistě chovat dobře i na nekvalitních úsecích silnic. Nový chránič ráfku zajišťuje přídavnou ochranu pro hranu ráfku.

 

Nový indikátor hloubky drážky a plocha s informacemi

Tak jako předtím, povrch běhounu je vybaven indikátorem bezpečnosti řízení (DSI - Driving Safety Indicator) patentovaným firmou Nokian Tyres. Novinkou je, že požití DSI je nyní jednodušší než kdykoli předtím. Čísla označující hloubku drážky a symbol kapání vody označující riziko akvaplaningu byly otočeny tak, aby je řidič kontrolující pneumatiky nainstalované na vozidle mohl okamžitě vidět.

Umístění indikátorů tlaku na informační ploše na bočnici pneumatik zLine od firmy Nokian zlepšuje bezpečnost. Informační plocha umožňuje zaznamenat správný tlak huštění a instalační umístění při výměně pneumatik. Bezpečnost je dále zlepšena novou sekcí, kterou lze použít pro zaznamenání utahovacího momentu šroubů pro slitinové ráfky.


zdroj: www.nokiantyres.cz


RFT - dojezdová pneumatika
Odkazy
Foto Nokian zLine RFT
Pracovní dny (Po-Pá): 7:30 - 16:00 hod
+420 720 477 741
Mobilní telefon:
+420 720 477 741
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti:
Obecné dotazy, zjišťování dostupnosti
Dotazy týkající se objednávek:
Dotazy týkající se objednávek
Reklamace:
Reklamace
Stornování objednávek:
Stornování objednávek

výměna odkazů, výměna odkazů 2